Tarieven en meer

Het tarief voor een losse les bedraagt €11,-. Als je vaker de lessen van Yogalein wilt volgen, ben je voordeliger uit met een strippenkaart.
Yogalein heeft sinds augustus 2019 ook Power yoga in haar weekrooster opgenomen. Daarvoor geldt dan hetzelfde tarief en de strippenkaart.

Stoelyoga wordt voornamelijk per groep georganiseerd. Op basis van de wensen en mogelijkheden wordt er voor de stoelyoga groep een prijsopgave gemaakt. Stoelyoga kan in de studio van Yogalein plaatshebben maar ook op locatie van een instelling of andere organisatie.
Bij voldoende individuele belangstelling, neemt Yogalein stoelyoga les op in het weekrooster. Daarvoor gelden dan hetzelfde tarief en de strippenkaart

Voor het yoga kinderfeestje gelden weliswaar een vaste invulling en prijsstelling maar het yoga kinderfeestje kan zo wenselijk uitgebreid worden met feestelijke elementen. Prijzen  en mogelijkheden zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het yoga kinderfeestje kan verzorgd worden op locatie bij mensen thuis of in de studio van Yogalein.

Bedrijfsyoga wordt op maat verzorgd en gebaseerd op de wensen en (on)mogelijkheden van het bedrijf en haar deelnemende werknemers. Prijzen  en mogelijkheden zijn op aanvraag verkrijgbaar. Bedrijfsyoga kan verzorgd worden op locatie van het bedrijf of in de studio van Yogalein.

Actuele lestijden

Vooralsnog heeft Yogalein de volgende yin yoga lestijden in haar weekrooster opgenomen:

Maandagavond 19:00u – 20:15u          Klik om mee te doen

Dinsdagochtend 09:00u – 10:15u          Klik om mee te doen

Donderdagavond 19:00u – 20:15u          Klik om mee te doen

Yogalein
Marjolein Faber

Studio:Ruimte 005, eerste verdieping

Lidwinastraat 53
5262 EN Vught

E-mail: info@yogalein.nl
Web: yogalein.nl

Telefoon: 06 47 78 05 20

KvK: ‘s-Hertogenbosch 62952951
BTW-nummer: NL001932441B10